Món Esport
Amb la Copa entre cella i cella
  • CA

A la recerca dels quarts de final de la Copa del Rei. El Barça visita el Rayo Vallecano, equip de la Segona Divisió espanyola, amb l’objectiu de continuar avançant a la competició del KO. Després de necessitar la pròrroga per desfer-se del Cornellà, el conjunt blaugrana torna a enfrontar-se a un rival de categoria inferior (21.00 hores / DAZN i Telecinco). A partit únic, no obstant això, pot passar qualsevol cosa. El Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid, eliminats per l’Alcoià i el mateix Cornellà, ho saben millor que ningú.

Encara que el Rayo Vallecano arriba a la cita després de perdre contra el Mallorca (1-3), la realitat és que abans d’aquesta desfeta va encadenar vuit partits sense conèixer la derrota –set victòries i només un empat–. Entre els triomfs s’hi van trobar, evidentment, els tres que va aconseguir en les rondes de la Copa que ha disputat fins al moment, contra el Teruel (2-3), l’Haro (1-3) i l’Elx, aquest últim de Primera Divisió (2-0). Actualment, els d’Andoni Iraola són els quarts classificats de la Lliga SmartBank i, per tant, es troben en plena lluita per l’ascens a la màxima categoria del futbol estatal.

Messi torna a escena

El Barça ha viatjat a Madrid amb una convocatòria farcida de futbolistes importants, Leo Messi –que ja ha complert la sanció de dos partits per la seva expulsió a la final de la Supercopa d’Espanya– inclòs. En la roda de premsa prèvia al partit contra el Rayo Vallecano, Koeman ja va deixar molt clar que no volia que el seu equip es confiés, ja que el conjunt madrileny “té qualitat de Primera”, i que alienarà un onze tan competitiu com pugui. La prova d’això és que a la llista només hi ha tres efectius del filial (Arnau Tenas, Mingueza i Ilaix) i que, en ser preguntat per la porteria, no va descartar que Ter Stegen acabi sent l’encarregat de situar-se sota pals.

Tot i això, és probable que l’entrenador del Barça aprofiti l’avinentesa per donar minuts a jugadors poc habituals com Junior, Pjanic o Trincao. Tindran una nova oportunitat per reivindicar-se després d’haver desaprofitat la de fa una setmana a Cornellà, encara que en aquest cas la prova serà més exigent.



Més notícies
Ronald Koeman, en roda de premsa | FC Barcelona
Koeman: “La Copa és el camí més curt per guanyar un títol”
Notícia: Koeman: “La Copa és el camí més curt per guanyar un títol”
Comparteix
L’entrenador del Barça deixa clar que posarà “un equip fort” per eliminar el Rayo Vallecano
Leo Messi, capità del Barça | Europa Press
Messi torna a escena
Notícia: Messi torna a escena
Comparteix
El capità del Barça entra en la convocatòria per visitar el Rayo Vallecano

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa