Bartomeu defensa Messi i nega haver filtrat el seu contracte

"Qui l'acusa de la situació econòmica del club és pervers i malintencionat", assegura l'expresident el Barça

Josep Maria Bartomeu, expresident del Barça, ha emès un comunicat en el qual ha explicat la seva versió respecte al cas del contracte filtrat de Leo Messi. L’empresari barceloní ha negat categòricament que tant ell com algú de la seva junta directiva hagin pogut difondre els documents i ha assenyalat que “els advocats de Cuatrecasas” també tenien accés al contracte en qüestió.

Bartomeu també ha defensat el sou del futbolista, ja que, segons les seves paraules “el que cobra ho genera amb escreix” i també ha acusat de “perversos i malintencionats” aquells qui diuen que Messi és el responsable de la mala situació econòmica del club. També es justifica dient que, el 2017, “ningú no podia imaginar la pandèmia del 2020”.

Finalment, Bartomeu també ha tret pit del llegat esportiu que va deixar la seva presidència. Ha destacat el potencial que té l’equip amb jugadors com “Pedri, Ansu Fati o Trincao” i la feina de Ronald Koeman. “Tenim un bon present esportiu i un futur encara millor”, ha celebrat.

Més informació

Nou comentari