Món Esport
El Barça rep el Celta sense De Jong, Sergi Roberto i Mingueza
  • CA

Koeman no té les seves millors cartes per mirar de fer un assalt a la Lliga a la desesperada. El seu compatriota, Frenkie De Jong, complirà el partit de sanció corresponent a conseqüència de la targeta groga que va veure davant el Llevant. D’altra banda, Sergi Roberto també cau de la llista per la lesió que es va produir al Ciutat de València, i Mingueza no podrà estar present al Camp Nou ja que ajudarà al filial en la seva promoció d’ascens.

Els lesionats de llarg recorregut com Ansu Fati i Coutinho també s’han quedat fora de la llista. La novetat, aquesta vegada, és la inclusió de Matheus a la llista de Koeman per disputar el partit davant el Celta aquesta tarda a les 18h30. La jornada, recordem, està unificada i Atlètic i Reial Madrid jugaran alhora.

La convocatòria de Ronald Koeman

Ter Stegen, Dest, Piqué, Araujo, Sergio Busquets, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Umtiti, Junior, Ilaix Moriba, Matheus i Arnau Tenas.



Més notícies
Leo Messi, durant un partit amb el Barça | Europa Press
Com veure el Barça-Celta, un partit per somiar en l’impossible o enfonsar-se de totes totes
Notícia: Com veure el Barça-Celta, un partit per somiar en l’impossible o enfonsar-se de totes totes
Comparteix
Els de Koeman esgoten les seves opcions de ser campions
Les jugadores del Barça | FCB
A les portes d’una final històrica
Notícia: A les portes d’una final històrica
Comparteix
El Chelsea és l'últim obstacle del Barça abans d'abraçar la glòria europea

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a maig 16, 2021 | 15:25
    Ramon maig 16, 2021 | 15:25
    Si la setmana vinent ja no hi ha opcions de títol, que molt probablement no n'hi hauran, ens hauríem de deixar guanyar per l'Eibar si amb la victòria se salvessin. Que baixi el Huesca. Que baixi el Valladolid. Que baixi el Getafe. Que baixi un equip espanyol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa