Món Esport
Quan i on veure el Barça – Osasuna

El Barça afronta un període de vuit dies molt exigents que comencen amb la visita de l’Osasuna al Camp Nou aquest diumenge. L’equip de Xavi Hernández buscarà un triomf que li permeti consolidar-se a la zona Champions de la classificació i allargar la seva ratxa de tres victòries seguides en Lliga. Els blaugranes han encadenat tres triomfs consecutius per primera vegada en tot el campionat i, actualment, estan a dos punts de sortir de les posicions que donen accés a la Lliga de Campions. Després de rebre la visita dels navarresos, el conjunt barcelonista es desplaçarà a Turquia per disputar el partit de tornada dels vuitens de final de l’Europa League el pròxim dijous a les 18:45 hores. Tres dies després, els culers viatjaran al Santiago Bernabéu per disputar el clàssic contra el Reial Madrid el diumenge 20 de març a les 21:00 hores.

L’única novetat a la llista de Xavi Hernández per rebre l’Osasuna és l’absència de Nico, que està sancionat per acumulació de targetes. La baixa del migcampista s’uneix a les de Sergi Roberto, Ansu Fati i Samuel Umtiti. Tots tres estan lesionats de llarga durada. L’entrenador del Barça podria optar per introduir rotacions al seu onze i donar descans a algun futbolista tenint en compte els dos partits tan importants que tenen els blaugranes en els pròxims dies. A més, no seria estrany que el tècnic culer decidís deixar a la banqueta a Ronald Araujo i Eric García, ja que si veuen una targeta groga, es perdrien el clàssic per acumulació d’amontesacions. Tot i aquestes circumstàncies, el més probable és que Xavi opti per fer la millor alineació possible. Per tant, l’onze del Barça podria ser el següent: Ter Stegen; Dani Alves, Piqué, Araujo, Jordi Alba; Frenkie de Jong, Busquets, Pedri; Adama Traoré, Aubameyang, Ferran Torres.

Quan i on veure el duel entre culers i navarresos

El partit que enfrontarà el Futbol Club Barcelona i el Club Atlètic Osasuna, corresponent a la jornada 28 de la Lliga Santander, es disputarà aquest diumenge 13 de març al Camp Nou a les 21:00h. Es podrà veure a través de Movistar LaLiga i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport, amb els comentaris de César Santos.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Joan Laporta té clars els quatre davanters que sortiran del Barça a l’estiu
Notícia: Joan Laporta té clars els quatre davanters que sortiran del Barça a l’estiu
Comparteix
Memphis Depay, Braithwaite, Luuk de Jong i Dembélé tenen molts números de no continuar a Barcelona
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi confessa que ha parlat amb Messi i reivindica els valors del Barça
Notícia: Xavi confessa que ha parlat amb Messi i reivindica els valors del Barça
Comparteix
El tècnic blaugrana manifesta que al seu equip no pot mancar-li intensitat

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JMMR a març 13, 2022 | 11:52
    JMMR març 13, 2022 | 11:52
    El "clàssic" són tres punts com qualsevol altre partit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa