El Barça supera amb contundència el Llevant (4-0)

El Barça femení no té rival a hores d’ara a la Lliga Iberdrola. Les blaugranes continuen com a líders invictes després de superar el Llevant per 4 a 0. L’equip de Jonatan Giráldez ha resolt aquest duel gràcies als gols d’Aitana, Alexia, Martens i Jenni Hermoso. L’equip culer té nou punts de diferència amb la Reial Societat, que se situa en segona posició i ha perdut tres punts a causa d’una sanció per part de la Federació Espanyola de Futbol.

Les blaugranes tan sols han trigat tretze minuts a avançar-se al marcador a través d’un autèntic golàs. Aitana Bonmatí s’ha desfet de dues jugadores a l’interior de l’àrea rival i ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb un xut potent amb la cama esquerra. El Llevant ha desaprofitat una bona oportunitat per fer l’empat a un i no ha trigat a lamentar-ho. Abans del descans, Alexia Putellas ha fet el segon mitjançant una rematada de cap després d’una centrada de Claudia Pina.

La segona meitat ha començat amb poc ritme, però el Barça ha pogut ampliar el seu avantatge en dues ocasions. Primer, Jenni Hermoso ha estat a punt de fer el tercer. La davantera ha enviat l’esfèric al travesser després d’una centrada de Leila. Poc després, un xut col·locat d’Aitana Bonmatí ha marxat fregant el pal de la porteria del Llevant.

El tercer gol del Barça ha arribat al minut 66. Martens ha aprofitat una centrada d’Alexia Putellas des de l’esquerra per sentenciar el partit. Jonatan Giráldez ha aprofitat l’avantatge per fer algunes rotacions pensant en el partit que les blaugranes disputaran al camp del Hoffenheim el pròxim dimecres. Tot i això, les barcelonistes han aconseguit seguir dominant el partit i també d’augmentar encara més la diferència al marcador. Jenni Hermoso ha fet el 4-0 al minut 93 des del punt de penal.