Les dones del Barça, un equip imparable (0-4)

En una de les visites més dures del curs, les blaugrana s'emporten una victòria per 0-4 davant el Sevilla

El duel ha començat amb el guió que estava previst. Amb les de Lluís Cortés han començat dominant el joc i creant aquella sensació, a la qual ja ens han acostumat, que el perill pot aparèixer sota qualsevol pedra. Així i tot, les sevillanes han sabut mantenir la concentració en els primers compassos del xoc, i no han deixat que el Barça s’aproximés gaire a la porteria andalusa.

I així ha estat durant tota la primera part, amb les culers intentant obrir la llauna, menció especial per Oshoala, però sense concretar les oportunitats. La segona part, però, ha començat de la millor manera possible amb un gol de Marta Torrejón (0-1). A partir d’aquí, el Sevilla s’ha vist obligat a obrir-se amb l’objectiu d’empatar el partit. Un fet que només ha servit perquè el festival blaugrana donés el tret de sortida.

Uns minuts més tard, Martens ha liquidat el Sevilla amb un doblet. El 0 a 2 l’ha fet al minut 54′, i el 0 a 3 al 61′. Amb les rivals totalment desdibuixades, les blaugrana han pogut dominar el joc a plaer. Una circumstància que, de fet, aquest any ha esdevingut pràcticament rutina. Amb la feina feta ha arribat el quart, anotat per Bruna Vilamala al minut 81′. Fins al moment, el conjunt blaugrana ha guanyat en tots els partits de Lliga que ha disputat. Un equip imparable.

Més informació

Nou comentari