Món Esport
La presidència de Florentino Pérez no està assegurada
  • CA

2021, encara que fins al moment no ho hagi semblat, és un any electoral en el Reial Madrid. En els mesos vinents, Florentino Pérez finalitzarà el cicle de quatre anys que li pertoca com a president del club i s’haurà d’obrir el procés electoral com marquen els estatuts del club. En les tres últimes convocatòries (2009, 2013 i 2017) Pérez va ser l’únic candidat que es va presentar i, per tant, no va caldre cap votació. Aquest cop, però, a cosa pot anar diferent.

Enrique Riquelme, de trenta-dos anys i nascut a Coix, Alacant, ha suggerit en una entrevista a ‘El Confidencial’ la seva intenció de ser president del Reial Madrid “sigui ara o en un futur”. Abans, com passa al Barça, per arribar a ser president del club blanc el candidat en qüestió ha de presentar un aval econòmic.

Així i tot, aquestes condicions no serien obstacle per a Riquelme: empresari d’èxit dins del sector de les energies renovables. Segons explica “El Confidencial”, la seva empresa Cox Energy estaria valorada en 300 milions d’euros i gaudeix d’una excel·lent presència a Sud-amèrica.

Segons el valencià, la labor de l’actual president del Madrid ha estat notable, però matisa: “Florentino va consolidar el Reial Madrid 2.0, però la institució necessita un canvi”, i afegeix que el problema del club es troba a la directiva. Riquelme conclou dient que voldria treballar “amb una junta directiva hiperprofesional, no d’amics, amb l’objectiu de portar al club a un altre nivell”.



Més notícies
Ansu Fati, abans d'un partit | Europa Press
La decisió d’Ansu Fati que amoïna el culer
Notícia: La decisió d’Ansu Fati que amoïna el culer
Comparteix
Els aficionats comencen a témer que una lesió compliqui una carrera prometedora
L'equip, en un temps mort | FCB
VÍDEO | Festassa a l’autocar del Barça de bàsquet
Notícia: VÍDEO | Festassa a l’autocar del Barça de bàsquet
Comparteix
Els de Sarunas Jasikevicius s'ho van passar d'allò més bé tornant del seu partit a València

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa