Les blaugrana han resolt el seu tercer partit en set dies, i han sumat la divuitena victòria en divuit partits de Lliga Iberdrola tot apropant-se, una mica més, al títol. El matx ja ha començat bé per les de Lluís Cortés, amb Alexia Putellas, una peça fixa en l’onze titular, que ha estat l’encarregada d’obrir el marcador al minut vuit de partit amb un gran xut creuat.

A partir d’aquest moment, i com ja ha esdevingut un costum, el partit s’ha centrat únicament a esperar en quin moment el Barça faria el segon. Però aquest gol s’ha fet esperar. Ha sigut al minut 47′, quan Hermoso ha aprofitat una errada de la portera del Santa Teresa per fer el segon. Així i tot, aquest gol ha servit perquè les extremenyes intentessin defensar l’honor i han generat cert perill. Però no ha servit de gaire.

Al minut 72′, Patri Guijarro ha decidit tota sola tancar el partit fent el tercer gol del partit amb un xut molt potent des de molt lluny. Com a anècdota, Ari Mingueza, germana d’Óscar Mingueza, ha debutat amb el primer equip tot gaudint dels seus primers minuts de joc. Amb aquesta nova victòria, el Barça segueix intractable en el campionat estatal: 18 victòries en 18 partits. Cap derrota i cap empat.



Més notícies
Nikola Mirotic, jugador del Barça | FC Barcelona
Mirotic guia el Barça a una nova victòria (71-57)
Notícia: Mirotic guia el Barça a una nova victòria (71-57)
Comparteix
Els blaugrana guanyen el Baskonia al Palau i són més líders que mai de l'Eurolliga
Leo Messi i Jordi Alba, durant un entrenament | FC Barcelona
L’últim partit sense president
Notícia: L’últim partit sense president
Comparteix
El Barça visita el Sadar en un duel vital per lluitar per la Lliga

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa