Món Esport
L’Atlètic esguerra la Lliga perfecta del Barça (4-3)
  • CA

Semblava impossible fins que ha passat. El Barça, després d’aixecar el triplet, anava disparat a la Lliga perfecta, però l’Atlètic de Madrid ha esguerrat la festa de les blaugranes. El cert és que era egoista demanar més a les jugadores de Lluís Cortés, però el seu cicle guanyador era tan pletòric, que el ple de victòries no era tan forassenyat. Tanmateix, han caigut contra les matalasseres, un dels millors equips de la competició, en un partit trepidant (4-3).

El duel ja ha començat malament per a les blaugranes. Sampedro ha avançat l’Atlètic al minut 12. Tanmateix, l’olfacte golejador de Bruna ha permès que les de Cortés empatessin el partit i poc abans del descans Oshoala ha donat la volta al marcador. Tot i això, les matalasseres estaven disposades a fer caure les culers per primera vegada en aquesta Lliga i, amb dos gols gairebé seguits, Laurent ha aconseguit una gran remuntada per a les madrilenyes. Marta Torrejón ha tornat a empatar el partit al minut 74, però poca estona després Deyna Castellanos ha marcat el definitiu quart gol de la victòria matalassera.

Que hagin hagut de passar fins a 29 jornades per a la primera ensopegada blaugrana torna a corroborar l’equipàs que és el Barça de Lluís Cortés. Com el mateix tècnic ha dit, “quan es guanya és quan s’han de fer més canvis”, per no estancar-se, així que aquesta derrota segur que serveix de lliçó per a les culers. Ara ja sí que no queden gaires objectius en aquesta temporada blaugrana i tot serà concentrar-se per a la vinent per intentar tornar a guanyar-ho tot.



Més notícies
Les jugadores del Barça celebren un gol | Europa Press
El futbol femení serà declarat professional
Notícia: El futbol femení serà declarat professional
Comparteix
El Consell Superior d'Esports ho farà oficial al Congrès dels Diputats
Vicky Losada, capitana del Barça | Europa Press
Dures crítiques de les jugadores del Barça contra la reina Letícia
Notícia: Dures crítiques de les jugadores del Barça contra la reina Letícia
Comparteix
No ha agradat gens que no fos present a la final de Copa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa