Món Esport
El Barça signa un nou patrocinador global
  • CA

El Futbol Club Barcelona i l’empresa d’assegurances Allianz han signat un acord de patrocini global fins al 2024, segons ha informat l’entitat blaugrana en un comunicat. Les dues parts ja estaven vinculades des de feia més de deu anys, però en l’àmbit regional. Ara, l’acord converteix Allianz en patrocinador internacional del club culer, amb l’objectiu de “promoure diferents projectes basats en una filosofia compartida de confiança, superació i suport mutu”.

En motiu de commemoració de la signatura d’aquest acord, els jugadors del primer equip masculí del Barça lluiran el logotip d’Allianz al braç, a la màniga de la nova samarreta, durant els pròxims dos partits de pretemporada: demà contra l’Stuttgart i el dimecres 4 d’agost contra el Salzburg. En tractar-se d’una empresa alemanya, aquest gest coincideix a la perfecció amb l’estada dels de Koeman en terres teutones.

Allianz, segons explica el club en el seu comunicat, treballarà en col·laboració amb el Barça en “l’esport femení, el compromís social, la cerca constant de la innovació i el compromís amb l’excel·lència esportiva i un estil de joc únic”. A més a més, estarà vinculat amb el Barça Innovation Hub, la Fundació Barça i la Barça Academy.



Més notícies
La divertida correcció de Bartra a Piqué: “Perepunyetes”
Notícia: La divertida correcció de Bartra a Piqué: “Perepunyetes”
Comparteix
Els jugadors del Barça, durant un partit de pretemporada al Johan Cruyff | Europa Press
El Gamper, amb públic, però al Johan Cruyff
Notícia: El Gamper, amb públic, però al Johan Cruyff
Comparteix
Fins a 3.000 persones podran veure els partits d'aquest torneig en directe

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Espectador a juliol 30, 2021 | 16:47
    Espectador juliol 30, 2021 | 16:47
    Bon cop !!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa