Món Esport
La Covid s’acarnissa amb el Barça i deixa Xavi sense laterals
  • CA

Malgrat que el Futbol Club Barcelona ha anunciat els seus casos amb comptagotes, els positius per Covid-19 a la plantilla del primer equip masculí ja comencen a ser considerables i es pot parlar de brot a can Barça, de la mateixa manera que succeeix amb la gran majoria d’equips de la Lliga Santander. L’entitat blaugrana ha comunicat el quart cas de coronavirus amb el contagi del jove lateral esquerre Alejandro Balde. De la mateixa manera que ha ocorregut amb Jordi Alba, Dani Alves i Clément Lenglet, el futbolista es troba bé i ha estat aïllat per tallar la cadena de contagis.

Ara bé, els casos de Covid del Barça s’han focalitzat molt a la defensa i, entre això i les baixes preexistents, el tècnic egarenc Xavi Hernández s’ha quedat gairebé sense laterals purs. Sergiño Dest és l’únic que hi podria arribar, però les darreres jornades ha estat tocat i no jugaria al 100%. D’aquesta manera, Xavi podria acabar apostant per futbolistes reconvertits, com per exemple Ronald Araujo al lateral dret o Óscar Mingueza a l’esquerre. En qualsevol cas, són males notícies per a un conjunt que ja ha estat molt minvat pels problemes de salut, sobretot físics, aquesta temporada.

Tanmateix, el Reial Club Deportiu Mallorca, pròxim rival del Barça, no es troba en una situació millor. Els balears han anunciat fins a set casos de Covid a la plantilla, cosa que supera fins i tot els quatre blaugranes. La Lliga, de moment, no es planteja suspendre la jornada, ja que mentre els conjunts tinguin un mínim de cinc jugadors del primer equip, podran disputar els seus respectius duels entre futbolistes del filial i de categories inferiors. Afortunadament per als culers, el Barça està traient una jornada excepcional de jugadors joves, cosa que fa que aquest brot de coronavirus no sigui tan greu.



Més notícies
Samuel Umtiti, a la banqueta del Barça | Europa Press
El Barça hauria rebut una oferta desorbitada per Umtiti
Notícia: El Barça hauria rebut una oferta desorbitada per Umtiti
Comparteix
Segons 'The Sun', el Newcastle hauria ofert fins a 20 milions d'euros pel defensa central francès
Ferran Torres, en una imatge promocional del Barça | FC Barcelona
El Barça anuncia el fitxatge de Ferran Torres
Notícia: El Barça anuncia el fitxatge de Ferran Torres
Comparteix
El club blaugrana pagarà 55 milions més 10 en variables pel jugador

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa