Món Esport
L’Al Sadd podria complicar la sortida de Xavi Hernández
  • CA

El nom de Xavi Hernández és el principal protagonista de l’actualitat barcelonista des que es va anunciar la destitució de Ronald Koeman com a tècnic del Barça. Qui fou migcampista i capità blaugrana és l’escollit pel club per ocupar la banqueta en substitució de l’entrenador holandès. A més, el diari Sport va avançar que l’egarenc ja té un acord amb la directiva culer i ara tan sols falta que tots dos acordin la sortida de Xavi del seu actual club, l’Al Sadd del Qatar.

Diversos mitjans han explicat durant els últims dies que l’exfutbolista no tindria cap impediment per sortir de l’Al Sadd. Algunes informacions asseguraven que els directius del club havien promès a Xavi que el deixarien sortir si arribava una oferta del Barça. No obstant això, l’equip qatarià no es mostra disposat a posar les coses fàcils ara que l’interès blaugrana per l’egarenc és una realitat.

L’Al Sadd ha sortit al pas dels rumors que afirmen que Xavi serà el nou tècnic del Barça a través d’un comunicat. El club del Qatar recorda que “l’entrenador té dos anys de contracte“. A més, posa de manifesta que l’exfutbolista “està totalment centrat als pròxims partits de l’equip i en mantenir el lideratge de la Lliga i defensar el títol“.

Aquesta maniobra per part de l’Al Sadd podria respondre al fet que el club es troba en un moment important de la temporada. Ara mateix, se situa líder de la classificació de la lliga qatariana amb tres punts d’avantatge sobre el seu principal rival, l’Al-Duhail. L’equip de Xavi Hernández s’enfronta al segon classificat el pròxim dimecres en un duel clau en la lluita pel títol. Diversos mitjans asseguren que l’Al-Sadd hauria acordat amb el seu tècnic no posar impediments a la seva marxa al Barça sempre que mantingui el seu càrrec fins a la disputa del partit contra l’Al-Duhail.



Més notícies
Jordi Alba, jugador del Barça | FC Barcelona
Quan i on veure el primer partit del Barça post Koeman
Notícia: Quan i on veure el primer partit del Barça post Koeman
Comparteix
Sergi Barjuan agafa les regnes del Barça en un moment clau pel futur de l'equip
Xavi i Guardiola, en arxiu | @PepTeam
Guardiola avala Xavi públicament
Notícia: Guardiola avala Xavi públicament
Comparteix
"No tinc cap mena de dubte que ja està llest per assumir el lloc", ha assegurat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa