Món Esport
El Barça fa oficial la incorporació d’Adama Traoré

El davanter Adama Traoré ja és nou jugador del Barça. Aquest futbolista arriba procedent del Wolverhampton Wanderers i s’incorpora al club blaugrana com a cedit fins a final de temporada. L’entitat culer disposarà d’una opció de compra pel jugador a canvi de 30 milions d’euros quan finalitzi el préstec de l’atacant a l’equip de Xavi Hernández.

L’arribada de l’Adama Traoré permet al Barça reforçar l’extrem dret. L’equip blaugrana ha perdut un dels seus efectius més importants en aquesta posició al mes de gener. Es tracta d’Ousmane Dembélé, que no tornarà a jugar amb el conjunt de Xavi Hernández si no renova el seu contracte amb el club blaugrana. El vincle contractual del francès amb el Barça finalitza el pròxim mes de juny i el club blaugrana es nega a donar minuts a un jugador que té previst marxar a l’estiu.

Adama Traoré es va formar a La Masia i va arribar a disputar quatre partits amb el primer equip abans de marxar a la Premier League, on juga des de fa set temporades. L’extrem dret ha jugat al Wolverhampton durant els últims quatre anys. El davanter ha perdut protagonisme aquest curs, on només ha pogut marcar un gol en els 23 partits que ha disputat. Tot i això, hi ha hagut temporades en què ha fet fins a sis dianes i on ha superat de llarg les deu passades de gol. El nou jugador del Barça també forma part de la selecció espanyola i destaca, sobretot, pel seu físic. És un dels jugadors més ràpids del món i la seva força fa que sigui gairebé imparable quan arrenca a córrer.

El fitxatge d’Adama Traoré és el tercer que duu a terme el Barça al mercat d’hivern. Els dos primers van ser Dani Alves i Ferran Torres. Ambdós s’han convertit en titulars indiscutibles per a Xavi Hernández. Adama Traoré podria seguir el mateix camí, ja que l’equip blaugrana no té cap jugador fix a l’extrem dret des que Ousmane Dembélé va ser apartat de l’equip.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi Hernández ja sap quin futbolista no vol jugar al Barça el pròxim curs
Notícia: Xavi Hernández ja sap quin futbolista no vol jugar al Barça el pròxim curs
Comparteix
Miralem Pjanic assegura que prefereix quedar-se al Besiktas quan finalitzi la seva cessió
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | FC Barcelona
Dembélé genera un nou problema al Barça
Notícia: Dembélé genera un nou problema al Barça
Comparteix
El club blaugrana necessita que el francès marxi per reforçar la seva davantera

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa