Ez Abde ha estat la millor notícia de l’empat del Barça al camp de l’Osasuna. El davanter de 19 anys ha liderat l’atac blaugrana durant la primera part i ha estat el futbolista culer que ha buscat amb més insistència la porteria rival.

Després de marcar el primer gol del partit, l’equip de Xavi Hernández tan sols ha disposat de dues ocasions més abans del descans i ambdues han arribat per mitjà d’Abde. En la primera d’elles, el davanter s’ha endinsat a l’àrea per l’esquerra i ha provat un xut potent que ha marxat per sobre del travesser. Abans del descans, el jove atacant ha retallat diversos defenses de l’Osasuna buscant algun company a qui poder passar-li la pilota. Però cap jugador blaugrana s’ha ofert a ajudar-lo i el marroquí ha acabat buscant una passada de la mort per a Luuk de Jong que no ha arribat al seu destí.

Abde ha fet el seu primer gol amb el primer equip del Barça només començar la segona meitat. L’extrem ha recollit al segon pal una centrada de Dembélé i ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb una fuetada. A mesura que avançava el segon temps, els blaugranes han anat cedint metres a favor de l’Osasuna. Tant Abde com Dembélé han tractat de fer avançar línies a l’equip català. Però la fatiga i la gran quantitat de metres que havien de recórrer per arribar a l’àrea rival han impedit que cap dels dos pogués generar gaire més perill. Tots dos han acabat sent substituïts. Dembélé ha abandonat el terreny de joc després de patir una rampa i Abde ho ha fet just després del gol al temps afegit. Ferran Jutglà ha substituït el davanter marroquí i ha debutat amb el primer equip del Barça.

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha lloat el partit d’Abde i assegura que “la seva posada en escena ha estat espectacular”. A més, el tècnic afirma que tant ell com la resta de jugadors joves “són els que marquen la diferència al Barça actualment”. No obstant això, l’egarenc assumeix que aquests futbolistes encara estan en procés de maduració i, per tant, “no poden ser el pal de paller del Barça“.



Més notícies
Dembélé, durant el partit contra l'Osasuna | FC Barcelona
El Barça perd els tres punts de forma cruel (2-2)
Notícia: El Barça perd els tres punts de forma cruel (2-2)
Comparteix
L'Osasuna ha empatat el partit al Sadar als últims minuts
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi Hernández: “Els joves no poden ser el pal de paller del Barça”
Notícia: Xavi Hernández: “Els joves no poden ser el pal de paller del Barça”
Comparteix
L'entrenador blaugrana considera que el seu equip té un problema de futbol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa