Món Esport
[VÍDEO] Un jugador de Croàcia se’n riu d’Espanya i ataca Sergio Ramos: “Parla ara, col·lega”
  • CA
Dejan Lovren i Sergio Ramos, durant el partit entre Croàcia i Espanya a Zagreb.
Dejan Lovren i Sergio Ramos, durant el partit entre Croàcia i Espanya a Zagreb. | @dejanlovren06

El partit entre Croàcia i Espanya del passat dijous encara no s’ha acabat. La desfeta dels de Luis Enrique a Zagreb va provocar molts dubtes entre els seguidors de La Roja, que no han paït massa bé que s’hagi enviat en orris el bon inici a la UEFA Nations League amb dues derrotes consecutives. Els afeccionats espanyols, a més, també han hagut d’aguantar les burles d’un jugador contrari, Dejan Lovren, un vídeo del qual en què atacava Espanya i Sergio Ramos després del matx s’ha fet viral a les xarxes socials.

 

El central del Liverpool, amic i company d’equip de Salah, sempre havia tingut diferències amb el defensa del Reial Madrid, exterioritzades amb missatges intercanviats a les compareixences davant els mitjans de comunicació. Després de guanyar-lo en l’últim minut del temps d’afegit, Lovren va utilitzar Instagram per dirigir un nou atac: “Li he fet un bon cop de colze! Ara surt i parla, col·lega”.

 

 

“Sou una banda, només la bandera de Croàcia és digna”, va seguir valorant Lovren, que també va publicar a Instagram una fotografia del moment en què va agredir Ramos. Sembla que el central del Liverpool encara no ha oblidat la forta entrada de l’andalús a Mohamed Salah en la final de la Champions League. L’egipci va haver d’abandonar el partit, va jugar amb molèsties en el Mundial de Rússia… i el seu company d’equip vol fer justícia pel seu compte.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa