Món Esport
Piqué administra el grup de Whatsapp dels jugadors del Barça
  • CA

Gerard Piqué està immers en tots els merders. De fet, habitualment n’és el protagonista. Durant l’acte de comiat d’Andrés Iniesta, celebrat aquest divendres al Camp Nou, el central català va confessar que els futbolistes de la primera plantilla del Barça disposen d’un grup de Whatsapp comú, evidentment, administrat pel mateix Piqué. Hi són tots i ningú que no formi part de l’equip hi pot entrar. Fins i tot, els jugadors que marxen del Barça l’han d’abandonar, com ho farà Iniesta a partir del proper 30 de juny, data en la qual farà les maletes per tancar la seva etapa de 16 anys al primer equip blaugrana. “És una norma”, va expressar el mateix migcampista manxec.

Però Piqué va anar més enllà. El central va explicar que el grup s’anomena ‘FC Barcelona’ i que només hi formen part els jugadors. Bé, amb una excepció. “L’únic que hi és del cos tècnic és Pepe Costa, però és com un jugador. Encara que té els genolls rígids”, va confessar el barceloní.

 

Però el moment de major hilaritat fou quan Piqué va reconèixer una de les utilitats del grup. “Normalment comentem horaris, perquè tot el món sàpiga quina hora és. Per exemple, Dembélé sempre arriba tard”, en una manifestació que va causar furor entre els convidats a l’acte. El darrer tema comentat amb la plantilla, segons el futbolista del Barça, és un sopar proposat per Iniesta: “L’Andrés va comentar que volia fer un sopar de comiat. No diré l’hora, ni el lloc!”. Els seus companys ja es posaven les mans al cap.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa