Món Esport
Pep Guardiola obrirà un restaurant de cuina catalana a Manchester
  • CA

Pep Guardiola vol seguir fent arribar la cultura catalana a la seva nova ciutat de residència. El tècnic del Manchester City, a banda de fer créixer la reivindicació per a la llibertat dels presos polítics catalans, ha decidit obrir un nou negoci a la ciutat anglesa amb un vincle molt estret amb Catalunya. De la mà amb el xef Paco Pérez, cinc estrelles Michelin, i amb els seus amics i superiors al club, Ferran Soriano i Txiki Begiristain, el mànager del City inaugurarà un restaurant de cuina catalana en ple centre de Manchester: Tast.

Segons ha informat el mateix Pérez a través d’un comunicat, Tast serà “un homenatge a la gastronomia catalana”. El restaurant disposarà de tres plantes diferenciades: una planta baixa amb bar i un menjador informal, un primer pis amb menjador i un segon pis amb un reservat, en el qual es podrà gaudir d’un menú degustació. L’objectiu de Tast, explica el xef, és “generar un ambient càlid, amigable i assequible per a qualsevol que vulgui experimentar el millor del menjar i la beguda catalana”.

 

Paco Pérez es mostra il·lusionat de “poder portar una mica de la teva cultura i les teves arrels a un lloc com el Regne Unit, amb un projecte tan sòlid com el que ens van oferir”. Un projecte que compartirà amb Guardiola, Soriano i Begiristain, “inversors del restaurant”, i que s’han associat amb el grup Fazenda, amb experiència en el sector de la restauració al Regne Unit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa