La piulada racista i desagradable d’un periodista espanyol sobre els jugadors “de color”

"Espanya-Argentina a la final, cap jugador de color. Abans el bàsquet era sinònim de múscul, però ara ja no", ha publicat al seu perfil oficial de Twitter Manolo Lama

La selecció espanyola de bàsquet s’ha aliat amb l’èpica per classificar-se per a la final del Mundial de la Xina del pròxim diumenge i els d’Scariolo han rebut elogis des de tot el món, però sobretot d’Espanya. Polítics, esportistes, aficionats, periodistes… Tothom ha lloat l’equip liderat en les semifinals contra Austràlia per Marc Gasol, però no tothom ha sabut guanyar i ha respectat els rivals. Ha estat el cas, per exemple, del comunicador de la Cadena COPE Manolo Lama, que ha celebrat la classificació espanyola amb una piulada desagradable i molt racista.

Captura de Pantalla 2019 09 13 a les 19.13.07

“Espanya-Argentina a la final, cap jugador de color. Abans el bàsquet era sinònim de múscul, però ara ja no”, ha publicat al seu perfil oficial de Twitter en unes paraules amb les quals ha donat a entendre que els afroamericans només tenen físic i no poden ser excel·lents en els àmbits de la tècnica i la tàctica, entre d’altres. La xarxa ha criticat molt la piulada de Lama i, de fet, alguns dels comentaris han recordat que no és el primer episodi racista que protagonitza.

Més informació

Nou comentari