Món Esport
La inoportuna piulada de Cristiano després de la desaparició d’un futbolista
  • CA
Cristiano Ronaldo, durant un partit amb la Juventus. | EFE

Aquest dimarts, Cristiano Ronaldo va viatjar a Madrid per acudir a l’Audiència Nacional i declarar-se culpable de quatre delictes fiscals, pels quals pagarà una multa de 18,8 milions a més d’una pena de 23 mesos de presó. El futbolista portuguès va traslladar-se a la capital espanyola en un vol privat i, evidentment, va tornar a Torí amb el mateix avió.

 

El davanter portuguès de la Juventus va decidir publicar una fotografia seva en l’avió per immortalitzar el moment. El problema és que hores abans s’havia informat de la desaparició d’una aeronau privada en què es trobava un company de professió seu, l’argentí Emiliano Sala.

 

 

La xarxa, com no podia ser d’una altra forma, es va encarregar de recordar a Cristiano Ronaldo que no era el millor dia per publicar determinades fotografies. La del mític exjugador Gary Lineker va ser la més destacada. De moment, quinze hores després de penjar la fotografia, el futbolista portuguès no l’ha esborrat ni ha demanat disculpes per les sensibilitats que hagi pogut ferir.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa