La curiosa forma amb què la selecció espanyola pretén afinar la seva punteria

Luis Enrique ja va revolucionar 'La Roja' amb una convocatòria amb sorpreses i, ara, el tècnic asturià ha introduït un nou mètode d'entrenament

Sergio Ramos, durant el 'Làser Tag' de la selecció espanyola.

Sergio Ramos, durant el ‘Làser Tag’ de la selecció espanyola. | RFEF

La selecció espanyola no vol que els fracassos al Mundial de Rússia i a la UEFA Nations League tinguin continuïtat a la fase classificatòria per a l’Eurocopa del 2020. Després d’un 2018 per oblidar, el combinat nacional espanyol encara la primera aturada per partits de seleccions del 2019 amb l’objectiu de començar amb fermesa cap a la recuperació del tron continental. Luis Enrique ja va revolucionar La Roja amb una convocatòria amb sorpreses i, ara, el tècnic asturià ha introduït una curiosa estratègia per millorar la punteria dels seus jugadors.

 

I és que, aquest dijous, els futbolistes concentrats amb Espanya han realitzat un combat de Làser Tag amb l’objectiu de millorar la seva precisió. Vestits de soldats, amb l’uniforme i l’armament adequat i amb ganes de distreure’s i fer pinya, els de Luis Enrique han seguit preparat els partits contra Noruega (dissabte a les 20.45h) i Malta (dimarts a les 20.45h).

 

Nou comentari