Món Esport
El grup de Whatsapp preferit de Gerard Piqué
  • CA

Gerard Piqué s’ha obert en canal en un text publicat a The Players Tribune, una plataforma destinada als esportistes i en la qual el central català ja va entrevistar-hi Luis Suárez o Neymar Jr. El blaugrana ha explicat, a banda de la seva crisi amb Pep Guardiola durant la temporada 2011-12, altres anècdotes relacionades amb el futbol i amb la seva vida personal. Una d’elles, un grup de Whatsapp que ell mateix va crear, que comparteix amb jugadors del Reial Madrid i que “vaig anomenar ENHORABONA”.

De fet, aquest és el seu grup favorit: “Tothom sap que els futbolistes tenen grups de Whatsapp. Jo en tinc un amb els meus amics de casa i en tinc un altre amb els companys del Barça. Però el meu preferit us sorprendrà. A principis d’aquesta temporada, quan estàvem a vuit o nou punts de distància del Reial Madrid a la Lliga, vaig començar un grup especial amb jugadors de la selecció espanyola que juguem al Reial Madrid i al Barça.”

 

I segueix, amb bufetada als mitjans de comunicació inclosa. “Si només llegiu el que diuen els mitjans, pensareu que ens odiem els uns als altres. Però, realment en duem molt bé, parlem de tàctica, de filosofies de futbol i també de llibres que llegim. No, és broma! El què fem en aquest grup és fer-nos bromes els uns als altres sobre el Barça i el Madrid! És el millor, som com nens. I la veritat és que és molt divertit per a mi, perquè som a 15 punts del Madrid a la Lliga i, per tant, sóc creatiu en les meves respostes.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa