Machín no vol perdre abans de jugar: “El Madrid no guanya tots els partits”

Pablo Machín ha explicat que l’Espanyol té entre cella i cella oblidar la fatídica segona part contra Osasuna i recuperar “l’autoestima” amb “arguments per millorar la classificació” a la recerca de la sorpresa aquest diumenge al Santiago Bernabéu, a la jornada 16 de la Lliga Santander. “L’equip està amb responsabilitat. Tots els que estem en la situació som conscients del que hem de fer. Treballant com ho fem, francament bé, no tinc cap queixa quant al dia a dia. El que els vaig dir ho vaig fer amb la idea de millorar. ës difícil sortir d’una situació amb una dinàmica negativa, però sortir d’aquesta dinàmica amb fets és a les nostres mans”, ha dit en roda de premsa.

El Madrid no guanya tots els partits. És 11 contra 11, tots els anys hi ha partits que el Madrid no guanya al Bernabéu. Per què no pot ser demà? Cal superar tot el mal que vam patir en la segona part contra Osasuna”, ha afegit. El preparador dels catalans va haver de respondre a diverses preguntes sobre la seva dura roda de premsa després del 2-4 del passat diumenge davant Osasuna. “Els jugadors són receptius i jo no vaig dir res que no veiés el 99,9% dels que vam veure el partit. Els primers que se sentien com jo eren ells, per l’oportunitat perduda. Havíem posat molt en un partit que teníem guanyat al descans i que vam acabar tirant”, ha indicat.

Machín ha valorat que en el futbol sempre hi ha buit per a les sorpreses. “No serà la primera vegada que es donin sorpreses en camps súper complicats. Jo jugaré un partit de Lliga, com tots, que són molt complicats. No tenim la moral pels núvols, però hem de recuperar l’autoestima perquè hem fet coses molt bones, però que no ens han donat resultat”, ha dit. “Hem de potenciar aquests moments en els quals hem estat competitius. És el que busquem en tots els partits i al Bernabéu no serà menys. A partir de ser un grup sòlid i compacte, creixerem“, ha sentencit un Machín que ja va ser capaç de guanyar els blancs com a entrenador del Girona i del Sevilla.Més notícies

Nou comentari