Món Esport
Koeman: “Hem de reaccionar”
  • CA

Moment crític. Ronald Koeman ha reclamat fortalesa mental a l’equip per afrontar el partit de Lliga davant el Cadis. El tècnic blaugrana ha declarat que, després d’una derrota, “sempre va bé tenir un partit per demostrar en què podem millorar. I així treure’n un bon resultat”. L’holandès s’ha referit a la bona trajectòria de l’equip en Lliga i ha afegit: “Volem demostrar que tenim molta ambició. Hem de reaccionar”:

Preguntat sobre la derrota davant el PSG, l’entrenador culer ha cridat a relativitzar el resultat: “No s’acaba el món. Hem d’analitzar les errades i millorar-les entrenant”. D’altra banda, Koeman ha parlat de l’estat anímic del vestidor. L’holandès l’ha definit com a baix després de la derrota, però ha afegit que ho troba un fet positiu que demostra la implicació dels jugadors. A més a més, el tècnic blaugrana ha completat la seva resposta en línia positiva: “Avui ja he vist als jugadors com sempre i amb ganes de jugar el partit”.

Koeman també ha estat preguntat per un dels esdeveniments de la setmana: el rendiment de Haaland i el seu hipotètic fitxatge pel Barça. L’entrenador no s’ha volgut mullar, i ha dit que prefereix esperar a que les eleccions posin un nou president al capdavant del club: “Jo tinc les meves idees pel futur d’aquest club. He d’esperar qui serà el president, asseure’ns i parlar del futur”.

Totes les respostes de Koeman

Sobre la fortalesa mental del grup: “Després d’una derrota sempre va bé tenir un partit després per demostrar que podem millorar i treure un bon resultat. Tenim una bona trajectòria a la Lliga i volem demostrar que tenim molta ambició. Hem de reaccionar”

La derrota davant el PSG: “El món no s’acaba després d’una derrota. Hem d’analitzar les errades i millorar-les entrenant. L’altre dia vam estar malament amb les pèrdues de pilota, i al contraatac ens van fer mal. Hem de reaccionar i posar intensitat al partit de demà. És normal que els jugadors estiguin baixos anímicament. El divendres vaig notar l’ambient baix i ho trobo una cosa positiva. Vol dir que els jugadors estan implicats. Avui ja he vist als jugadors com sempre i amb ganes de jugar el partit”.

Sobre les possibilitats de l’equip a la Champions i Copa: “Estem a les tres competicions de moment. A la Champions ho tenim difícil, però encara crec que podem remuntar a la Copa. A la Lliga estem vius, no sóc negatiu .”

Copa o Lliga, on hi ha més possibilitats? “L’objectiu és anar partit a partit i guanyar-lo. Cada matx és importantíssim, sobretot després del que ens va passar a la Champions”.

Sobre el fitxatge de Haaland: “Jo tinc les meves idees pel futur d’aquest club. He d’esperar qui serà el president, asseure’ns i parlar del futur.”

El rendiment davant els equips grans: “Vam perdre contra la Juve a casa, però vam guanyar-los fora. I als PSG els podem guanyar encara”.

Com està el vestidor anímicament: “El meu treball és preparar a l’equip per a cada partit. El meu missatge cap a ells ha estat analitzar els errors, donar ànims i mirar d’esmenar-los. He apel·lat a l’orgull de cada jugador per ser jugador del Barça”

Sobre l’estat de Gerard Piqué: “Està bé, ha pogut entrenar sense problemes”.

Sobre la intensitat de l’equip: “El calendari està molt atapeït. Nosaltres busquem jugadors per qualitat, per sobre del físic, però és cert que hem de trobar un equilibri amb aquests dos conceptes. L’equip, jo crec, que ha estat intens aquesta temporada però encara podem millorar la faceta física”.

Sobre els gols encaixats amb les pilotes parades: “Hem d’estar més concentrats en aquest aspecte. El tercer gol del PSG ens va fer molt mal”.

Esbroncada Piqué i Griezmann: “Per a mi és bo que els jugadors reaccionin si no estan a gust. No podem permetre’ns el luxe de demanar les coses bé: hi ha tensió i és normal. M’agrada. Ara bé, després del partit ho hem de parlar, comunicar-nos i gestionar-ho bé”.

Sobre el rendiment de Dest: “Ha d’estar més concentrat, hi ha massa períodes al partit que no està prou concentrat. Hi hem parlat, i ell és jove i pot aprendre’n. Pot aportar-nos moltes coses positives, però necessita temps”.



Més notícies
Els jugadors del Barça, durant un entrenament | FC Barcelona
Araujo no entra a la convocatòria per jugar davant el Cadis
Notícia: Araujo no entra a la convocatòria per jugar davant el Cadis
Comparteix
Piqué i Braithwaite entren a la convocatòria
Leo Messi es lamenta durant un partit del Barça | Europa Press
Barça-Cadis: horari i TV
Notícia: Barça-Cadis: horari i TV
Comparteix
Quan i on es podrà seguir el partit de la Lliga Santander entre catalans i andalusos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa