Les dades que corroboren la mala defensa del Barça en Lliga

El conjunt blaugrana és, amb nou, l’equip que més gols concedeix de la competició domèstica junt amb Espanyol i Betis

El vigent campió es troba a la cua en la llista d’equips que més gols concedeixen al rival després dels cinc primers partits. El Barça ha encaixat nou dianes en aquest inici de Lliga i és, junt amb l’Espanyol i el Betis, el pitjor equip de Primera en aquest registre. La dada reforça la sensació de debilitat que ha ofert el conjunt blaugrana en defensa i que li ha costat tants punts en aquest inici de temporada.

L’equip d’Ernesto Valverde ha sumat set punts fins ara gràcies al bon rendiment a casa. Les dues golejades al Camp Nou el situen, curiosament, com a líder en la classificació oposada la d’equips més golejadors. Només el Vila-real ha estat capaç d’igualar la quantitat de gols blaugrana en aquest inici de campionat. Tot això, reforça la contradicció que suposa la imatge del Barça en funció de si juga al seu escenari o al d’un altre equip.

Un gol en contra en cada partit

Més enllà de ser un dels tres pitjors equips en defensa pel que fa a les xifres, el Barça ha demostrat la seva poca estabilitat defensiva en tots els partits. Cada setmana ha rebut un mínim d’un gol. Athletic Club, Betis, Osasuna, València i Granada han pogut batre Ter Stegen en els seus enfrontaments contra l’equip català aquest curs. En quatre dels cinc partits l’equip contrari va fer el primer gol del partit i en el mateix nombre d’enfrontaments el rival va poder marcar ja en la primera part. Amb tot, més motius per a Valverde per treballar per corregir aquesta hemorràgia.

Més informació

Nou comentari