Món Esport
El Sabadell demostra que hi creu més que mai (0-1)
  • CA

Aquest Sabadell té quelcom especial: no és el millor equip de la categoria, però sí que és un dels que més lluita per cada punt. Podrà guanyar o perdre, però Antonio Hidalgo ha imprès quelcom innegociable a aquest equip: el compromís. Només així, s’aconsegueixen victòries importantíssimes com la d’avui a Las Palmas (0-1). I és que l’Estadi de Gran Canària no és una plaça fàcil. De fet, no ho és gens. Almeria, Espanyol o Sporting de Gijón s’han vist forçats a claudicar en un estadi on el Sabadell, que ja suma vuit partits consecutius sense conèixer la derrota, hi ha aconseguit una victòria que els permet sortir del descens.

Els d’Antonio Hidalgo quallen una solvent actuació a Las Palmas i superen al rival gràcies a una diana de Juan Hernández ben entrada la segona meitat (0-1). Si bé és cert que no era una escomesa fàcil, també ho era que el Sabadell comença a demostrar-se a sí mateix que ja és un equip fiable lluny de la Nova Creu Alta. Dit i fet. Els arlequinats han sortit molt bé al terreny de joc i, qui sap si fruit d’aquesta intensitat, han vist com el rival es quedava amb 10 homes a la mitja hora per expulsió d’Álex Domínguez.

A la segona meitat, per tant, el pla era clar: bufar, bufar i bufar fins la casa tombar. I així ha estat. Juan Hernández, al quart d’hora de la segona meitat, ha donat tres punts d’or al Sabadell en enviar al fons de la xarxa una gran jugada col·lectiva de l’equip (0-1). Sí, el Sabadell hi creu; i sí, el triomf els permet sortir del descens.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa