Álvaro Vázquez també deixa l’Espanyol

L'Espanyol, que va pagar més de tres milions per Álvaro l'estiu de 2016, rescindeix el contracte del jugador i alleugereix així encara més la massa salarial

Deixin sortir abans d’entrar. Aquesta és, sense cap mena de dubte, la màxima que segueix l’Espanyol en aquest estiu preeuropeu. Alleugerir massa salarial per a poder afrontar un mercat que es pressuposa molt mogut és una prioritat que, de fet, es veu reflectida en les baixes de futbolistes amb fitxes de consideració com Roberto Jiménez, que ha marxat al West Ham després d’acabar contracte; de Sergio García, que deixa l’Espanyol per seguir jugant; i d’Álvaro Vázquez, amb el qual el club rescindeix contracte després de tres temporades marcades per les cessions a equips de Segona Divisió.

El davanter de Badalona va arribar l’últim dia de mercat de fa tres temporades per incorporar-se a un equip entrenat aleshores per un Quique Sánchez Flores, que ja l’havia tingut a les files del Getafe. Les coses, però, es van començar a torçar ben aviat i el futbolista va encadenar primer una cessió força fructífera al Gimnàstic de Tarragona i una altra de més accidentada aquest últim any al Reial Saragossa.

“El club vol agrair públicament a Álvaro Vázquez, jugador del planter de l’entitat, la seva professionalitat i li desitja tots els èxits tant professionals com a nivell esportiu”, acaba explicant el mateix Espanyol en un comunicat de comiat.

Més informació

Nou comentari