El Madrid dóna carabassa a Cristiano

L'agent del portuguès hauria contactat el Reial Madrid tot buscant la tornada del jugador

El Reial Madrid no vol la tornada de l’astre portuguès que tantes alegries va proporcionar-li en un passat ja llunyà. El fet és que, durant les últimes setmanes, han circulat rumors i notícies que situaven a Cristiano Ronaldo, de nou, dins de l’òrbita del club blanc.

Així i tot, i segons apunta el diari Marca, Jorge Mendes, representant del jugador, no hauria rebut una resposta afirmativa per part del Reial Madrid als seus intents de retornar al davanter a la capital d’Espanya. De fet, aquesta informació sí que confirma els contactes entre Mendes i Florentino Peréz, però amb aquest últim rebutjant l’oferta de l’agent.

El motiu que s’apunta al perquè d’aquesta decisió és la situació esportiva i econòmica del Reial Madrid, que no estaria interessat a fer tal dispendi per un jugador veterà. En canvi, el club blanc cerca reforçar-se de cara al pròxim estiu amb jugadors joves i amb més perspectiva de futur: Haaland i Mbappé són els noms que sonen amb més força. El temps de Cristiano, pot ser, ja ha passat.

Més informació

Nou comentari