Món Esport
Bale torna a desquiciar el madridisme
  • CA

Encara que no ho recordi ningú, Gareth Bale continua sent jugador del Reial Madrid. Una nova lesió a inicis d’aquesta temporada, després d’haver estat cedit durant un curs sencer al Tottenham, només l’ha permès disputar tres partits amb el club blanc, si bé en aquests va ser capaç de marcar un gol. Es va trencar el mes de setembre i des d’aleshores ha estat apartat de la dinàmica de l’equip de Carlo Ancelotti. Finalitza contracte amb el conjunt madrileny el pròxim mes de juny i el més probable és que acabi marxant per la porta de darrere.

Tot i això, el protagonista d’escàndols com la bandera que va lluir en la qual deixava clar que el golf era prioritari per sobre del Reial Madrid ara fa un parell d’anys, continua brindant algunes decepcions i disgustos al madridisme. La darrera ha estat entrar a la convocatòria de la selecció de Gal·les abans de fer-ho amb l’equip d’Ancelotti i voler acudir a la cita internacional abans que retornar als terrenys de joc com a merengue.

Aquesta actitud de Bale ha tornat a desquiciar el madridisme i la seva premsa. El cap de redacció d’un dels dos grans diaris merengues, Tomás Roncero de l’As, ha demanat públicament que “el Reial Madrid deixi de pagar-li el sou” i diu que “no dona la cara”. Des de la Cadena SER també han posat el crit al cel i han arribat a dir que “una cosa és tenir cara i l’altra és ser un caradurareferint-se al davanter gal·lès.



Més notícies
Florentino Pérez, president del Reial Madrid | Europa Press
Surt a la llum la fortuna de Florentino Pérez
Notícia: Surt a la llum la fortuna de Florentino Pérez
Comparteix
La llista Forbes ha publicat la llista de les persones més riques de l'Estat espanyol
Sergio Ramos, durant la revisió mèdica amb el PSG | París Saint-Germain FC
El PSG sabia que la bomba de Sergio Ramos podia esclatar
Notícia: El PSG sabia que la bomba de Sergio Ramos podia esclatar
Comparteix
La premsa francesa explica que els metges del club parisenc van alertar dels perills de fitxar el central andalús

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa