El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, és una de les persones més riques de l’Estat espanyol, segons ha revelat la revista Forbes en la seva llista de les cent grans fortunes estatals. Concretament, Florentino ocupa el lloc número dotze de la classificació i és la persona vinculada al món del futbol que més diners té. El seu patrimoni s’enfila fins als 1.700 milions d’euros, això sí, molt lluny del primer del rànquing que és Amancio Ortega amb 67.000 milions d’euros. La fortuna de Florentino prové principalment de la direcció de l’empresa constructora Actividades de Construcción y Servicios (ACS), tot i que a la llista també figura com a president del Reial Madrid.

A més a més, l’empresari valencià Fernando Roig, propietari de l’empresa dedicada a la rajola Pamesa i president del Vila-real, també apareix a la llista de Forbes com una de les grans fortunes de l’Estat espanyol. Amb 1.400 milions d’euros ocupa la quinzena posició, molt a prop de Florentino Pérez. També hi apareixen els noms de José Elías, president d’Audax Renovables i avalador de la junta directiva de Joan Laporta al Futbol Club Barcelona, amb 900 milions d’euros, i Miguel Ángel Gil Marín, accionista majoritari i conseller delegat de l’Atlètic de Madrid, amb 400 milions d’euros.

Pel que fa a esportistes en qüestió, no n’hi ha cap que aparegui entre les cent persones més riques de l’Estat espanyol. Tot i això, la revista Forbes ha publicat una altra llista molt més reduïda dels esportistes més rics estatals. El lideratge el comparteixen el tenista Rafa Nadal i el pilot de Fórmula 1 Fernando Alonso, amb uns 225 milions d’euros cadascun d’ells. Els futbolistes Gerard Piqué, Andrés Iniesta i Sergio Ramos els segueixen amb una fortuna d’uns 100 milions d’euros.Comentaris

  1. Icona del comentari de: CIRSA a novembre 04, 2021 | 07:16
    CIRSA novembre 04, 2021 | 07:16
    Ahora, el segundo catalan más rico ( hasta ahora era el primero ) es uno de los fundadores de CIRSA. Gracias por fomentar y agrandar la ludopatia durante todo este tiempo !

Nou comentari

Comparteix