Món Esport
El dard de l’Eintracht al Madrid després del gran retorn de Jovic a Alemanya
  • CA

Luka Jovic va estrenar la seva cessió per part del Reial Madrid a l’Eintracht Frankfurt alemany amb un doblet clau perquè el seu equip superés per 3-1 al Schalke 04, en un partit corresponent a la setzena jornada de la Bundesliga.

Jovic, que va tornar al club germànic dijous passat, va sortir al camp amb l’1-1 en el minut 62 i, deu minuts després, va posar per davant els seus amb una rematada amb la seva cama dreta. Ja en el temps d’afegit, el davanter va anotar el segon després d’un contraatac.

Es dona la circumstància que l’internacional serbi no havia marcat cap gol amb el Reial Madrid en la seva escassa participació d’aquesta temporada i que havia afrontat la cessió a l’Eintracht amb només dues dianes anotades amb la samarreta madridista.

Dard a Zidane

A les xarxes socials, el perfil oficial de l’Eintracht Frankfurt en castellà va aprofitar l’ocasió per enviar un dard al Madrid i a Zidane. “Només calia posar-lo… Quin gran retorn a casa, Luka”, va piular.



Més notícies
Gemma Mengual demana el retorn de les competicions | UFEC
Esportistes d’elit demanen el retorn de les competicions
Notícia: Esportistes d’elit demanen el retorn de les competicions
Comparteix
La UFEC impulsa una campanya per insistir en les seves peticions
Sergio Lozano, capità de Barça de futbol sala | Europa Press
Sergio Lozano es lesiona de gravetat
Notícia: Sergio Lozano es lesiona de gravetat
Comparteix
El capità de Barça de futbol sala s’acomiada de la temporada per un trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa