Món Esport
Xavi serà pare per primera vegada
  • CA

Tan sols cinc després que el jugador del Barça Xavi Hernández confirmés que la temporada que ve jugarà a Qatar, ‘Mundo Deportivo‘ explica aquest dimarts que el migcampista de Terrassa serà pare. La seva parella, Núria Cunillera, està embarassada de nou setmanes i segons el diari esportiu donarà a llum a finals d’any.

Aquest serà el tercer net dels pares de Xavi, Joaquim Hernández i Maria Mercè Creus. D’aquesta manera el capità blaugrana i la seva parella se sumen al ‘baby boom‘ del primer equip del Barça, tal i com es va poder veure en la celebració de dissabte passat dels jugadors al Camp Nou.

Baby boom

El central Marc Bartra i la seva parella -la periodista Melissa Jiménez- van anunciar que tindran una nena, i s’espera que els propers dies Andrés Iniesta i la seva dona -Anna Ortiz- tinguin el seu segon fill. Qui ja en té tres és el porter Claudio Bravo, que té tres criatures.

Al setembre seran Leo Messi i la seva parella i futura esposa, Antonella Roccuzzo, que tindran un altre fill, que es podria dir Benjamín -segons ‘MD’-, tal i com es diuen també els fills del davanter argentí Kun Agüero i de l’uruguaià blaugrana Luis Suárez.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa