Món Esport
Xavi: “Piqué n’està fart, qualsevol diria que s’ha tret l’escut del pit”
  • CA

L’exmigcampista blaugrana, actualment a l’Al-Sadd qatarià, Xavi Hernández, considera que el seu excompany al Barça, Gerard Piqué, “està fart” i ha qualificat d'”estúpida” la polèmica sorgida perquè es tallés les mànigues de la samarreta de la selecció en el partit contra Albània, classificatori per al Mundial del 2018 de Rússia.

 

“Crec que està fart. Està desesperat perquè imagina que vas a la selecció i no et sents valorat, no et sents estimat i et diuen que no tens compromís. L’últim és l’assumpte de les mànigues. Em sembla molt bé el que ha fet, té tot el dret a dir que s’ha cansat i que no hi vol anar més”, ha manifestat en declaracions a ‘El Món a RAC 1’.

 

Xavi Hernández, que ha confessat que tant a ell mateix com a Carles Puyol se’ls va posar en dubte per la seva presumpta manca de compromís “per ser catalans”, ha dit que a Espanya “no hi ha hagut mai respecte per la condició de futbolista”. 

“Qualsevol diria que s’ha tret l’escut del pit. Tot el món sap que vas a defensar els colors de la selecció espanyola. No cal que et treguis la bandera per semblar que ets menys o que tens menys compromís. Tot és molt estúpid”, ha lamentat.

 

En aquest sentit, el de Terrassa ha denunciat que es doni tanta importància “a quatre persones que parlen i diuen tonteries”. “Ho trobo tot molt absurd. Fa mandra perquè vas a la selecció amb tota la il·lusió del món de fer bé les coses. Si no, per què hi aniríem? Estem tots en el mateix vaixell”, ha subratllat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa