Els Warriors tenen set vides (105-106)

Els Raptors deixen escapar amb vida el conjunt de Golden State, que força el sisè partit de les Finals de l'NBA

Els Toronto Raptors no aprofiten l’oportunitat de la seva història i deixen escapar amb vida de l’Scotiabank Arena els Golden State Warriors (105-106). El conjunt californià força el sisè partit de les Finals de l’NBA en assaltar Ontàrio gràcies a una actuació brillant d’Stephen Curry i Klay Thompson (31 i 26 punts, respectivament). El conjunt de Marc Gasol (17 punts) haurà d’esperar a la matinada del divendres per tornar a intentar aconseguir el primer anell de la franquícia.

Els Warriors no volien caure sense vendre cara la seva pell. El 3-1 amb el que l’eliminatòria havia arribat al Game 5 no posava les coses fàcils als californians, però això no volia dir, ni de bon tros, que els d’Steve Kerr es rendissin abans d’hora. Kevin Durant encara havia de dir la seva. L’aler, que s’havia perdut per lesió tots els compromisos de la ronda definitiva dels play-off, ha sembrat el pànic a Ontàrio amb un primer quart realment bo. Quan l’estrella dels Warriors duia 11 punts, però, s’ha ressentit dels seus problemes físics i ha hagut d’abandonar la pista. El bon inici visitant a l’Scotiabank Arena s’ha vist afectat per un nou contratemps muscular, però tot i això Curry i Thompson han seguit liderant el seu conjunt amb l’objectiu de no tirar la tovallola.

Kawhi Leonard ha intentat evitar-ho. Malgrat les baixes, Golden State ha anat al davant al marcador des de gairebé el primer minut del compromís fins al darrer quart. Llavors, però, el líder dels Raptors ha decidit que havia arribat el moment que Toronto celebrés el primer campionat de la seva història. Leonard ha fet 10 punts consecutius per capgirar el marcador i deixar tocats i enfonsats els Warriors. Semblava que així seria i que els d’Steve Kerr no oferirien reacció, però els locals han encadenat un bon grapat de males decisions en els instants decisius que, sumades a les set vides que té Golden State, han acabat certificant el triomf dels d’Oakland i, en conseqüència, forçant el sisè partit de la sèrie que determinarà el campió de l’NBA.

Més informació

Nou comentari