Món Esport
Vuit nominats al millor jugador de la Premier League 2016-17
  • CA

Dele Alli, César Azpilicueta, Eden Hazard, Harry Kane, N’Golo Kanté, Romelu Lukaku, Alexis Sánchez i Jan Vertonghen. Aquests són els vuit candidats a endur-se el premi de millor jugador de la temporada a la Premier League, en una llista publicada aquest dilluns al lloc web del campionat anglès de futbol.

Tres jugadors del campió de lliga -el Chelsea- (Azpilicueta, Hazard i Kanté), tres del sotscampió -el Tottenham- (Alli, Kane i Vertonghen), un de l’Arsenal (Alexis Sánchez) i un de l’Everton (Romelu Lukaku) formen una llista de nominats on no hi apareix Diego Costa, màxim goleajdor del Chelsea, Philippe Coutinho, Zlatan Ibrahimovic, el Kun Agüero, ni cap altre jugador dels dos equips de Manchester, el United i el City, amb una temporada força decebedora.

 

Les votacions ja s’han obert i es poden realitzar des del mateix lloc web oficial de la Premier League.

Pel què fa els millors entrenadors, Antonio Conte (Chelsea) i Mauricio Pochettino (Tottenham) encapçalen -i són favorits- la llista de tècnics amb possibilitats de guanyar el premi. Els acompanyen Paul Clement (Swansea City), Sean Dyche (Burnley), Eddie Howe (Bournemouth) i Tony Pulis (West Bromwich Albion).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa