El Barça torna a tenir cinc punts d’avantatge sobre el Reial Madrid després de sumar una treballada victòria contra l’Athletic Club al Camp Nou (2-1). Els blaugranes s’han avançat amb un gol matiner de Villa en el minut 4 però només iniciar-se la segona part, Iraola, de penal, ha fet l’empat a un. Els nervis han tornat entre els culers, però no per quedar-se.

A la segona part el Barça s’ha abocat a l’atac i Messi, que feia dos partits que no marcava, s’ha posat l’equip a l’esquena i en el minut 76 ha aparegut per fer el gol de la victòria. Amb l’absència de Valdés, a l’últim moment, i de Puyol, encara lesionat, els blaugrana han sabut tirar endavant un partit complicat.

Aquest útltim gol de l’argentí permet els homes de Guardiola sumar un triomf decisiu en el camí cap el títol de Lliga, distanciar-se de l’etern rival i callar de nou a “la caverna”.