Món Esport
VÍDEO | Rossi i Viñales tornen a néixer
  • CA

La cursa del Gran Premi d’Àustria al circuit Red Bull Ring ha acabat amb victòria d’Andrea Dovizioso, de Ducati. Ara bé, aquesta cita del Mundial de MotoGP no serà recordada per això, sinó per l’espectacular accident entre Johann Zarco i Franco Morbidelli que ha estat a punt de convertir-se en tragèdia.

Quan ja s’havien corregut vuit voltes, els dos pilots s’han tocat i han anat a terra. El problema ha estat que les seves motos han sortit disparades, sense control, per la pista. Maverick Viñales i Valentino Rossi passaven per allà en aquell moment i ambdós han tornat a néixer. El més fort és que ho han fet dues vegades. Primer una moto, després l’altra, s’han creuat al camí del corredor italià de Yamaha a pocs mil·límetres, quan Viñales ja feia unes mil·lèsimes que acabava de superar aquell tram de la carretera. 

Un accident increïblement aparatós ha acabat sense res a lamentar. Morbidelli i Zarco es troben bé, mentre que Rossi i Viñales no han caigut i han sortit il·lesos. Això sí, l’italià ha mostrat cara de vertader terror quan ha anat al box del seu equip. La cursa s’ha suspès cautelarment i ha pogut reiniciar-se poca estona més tard.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa