Món Esport
VÍDEO | Djokovic és desqualificat de l’US Open per una agressió
  • CA

Novak Djokovic ha estat desqualificat de l’US Open per una agressió a una jutgessa de línia. La seva acció no ha estat intencionada. Durant el partit de vuitens de final contra Pablo Carreño, el tenista serbi s’ha enfadat després de perdre un punt i ha llançat la pilota enrere, sense veure qui hi havia, i aquesta ha impactat contra la jutgessa. Al mateix moment, Djokovic s’ha disculpat amb ella, però ja era massa tard.

L’Associació de Tenis dels Estats Units (USTA) i l’organització de l’US Open no només l’han fet fora del torneig, sinó que el serbi s’enfronta a una multa que pot superar els 300.000 euros. Malgrat que pugui semblar que es una mesura desproporcionada, els tenistes saben que no poden reaccionar d’aquesta forma quan s’enfaden i les organitzacions esportives són molt estrictes al respecte. És la mateixa USTA la que, en el comunicat oficial, parlant d’una “agressió negligent, precipitada i perillosa”.

El problema principal per a l’USTA i l’US Open és que el serbi, que no està conforme amb la desqualificació, s’ha negat a presentar-se a la roda de premsa posterior al partit i també s’ha negat a donar explicacions i a disculpar-se públicament. El premi d’haver arribat als vuitens de final també se li serà substret, de la mateixa forma que passarà amb els punts que hagués pogut sumar per al rànquing ATP. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa