Món Esport
Bottas guanya a Turquia i el Mundial té un nou líder
  • CA

Valtteri Bottas ha guanyat el Gran Premi de Turquia de Fórmula 1 després de fer valer la seva pole position i dominar la cursa en tot moment. Max Verstappen ha acabat en segona posició i ha pispat el lideratge del Mundial a Lewis Hamilton, que ha estat cinquè. Ara, el francès té sis punts d’avantatge sobre l’actual campió del món quan tan sols falten sis curses per posar punt final a aquesta temporada.

Vertsappen sortia en segona posició i tenia clar que era el dia ideal per assaltar la primera posició del Mundial tenint en compte que Hamilton sortia onzè. Però Bottas ha impedit que el francès optés a liderar la cursa amb una actuació magnífica, sense errors, i acabant amb catorze segons d’avantatge.

Lewis Hamilton ha fet una bona cursa. Com dèiem, el britànic ha partit des de l’onzena posició tot i haver fet la pole position, ja que ha estat penalitzat per canviar un element del seu motor. El pilot de Mercedes ha començat a escalar posicions des del principi de la prova i ha aconseguit situar-se quart. Llavors, Hamilton i Sergio Pérez han protagonitzat una lluita apassionant per la tercera posició. El mexicà s’ha defensat molt bé mentre el seu rival tractava d’aconseguir salvar el lideratge del Mundial.

La disputa pel podi entre ambdós pilots ha acabat quan restaven set voltes. Mercedes ha traslladat a Hamilton que havia d’entrar a boxes per por que el seu neumàtic patís una punxada. Aquesta aturada ha fet perdre una posició al britànic, que ha mostrar la seva empipada amb el seu equip per mitjà de la ràdio. Tant és així que quan Mercedes l’ha informat que tenia la quarta posició a tan sols un segon, la seva resposta ha estat: “Deixeu-me en pau”. Finalment, Hamilton s’ha quedat sense podi i sense el lideratge del Mundial.



Més notícies
Sergio Ramos, jugador del PSG | Paris Saint Germain
Sergio Ramos perd un dels rècords que més valorava
Notícia: Sergio Ramos perd un dels rècords que més valorava
Comparteix
Cristiano Ronaldo ha superat el central com el jugador europeu amb més internacionalitats
Una llegenda del futbol professa les seves arrels catalanes
Notícia: Una llegenda del futbol professa les seves arrels catalanes
Comparteix
Éric Cantona va parlar com un catala més en enviar el seu suport als Dragons Catalans

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa