Món Esport
València es disputa amb Barcelona ser la seu de la final de la Copa Davis
  • CA

Barcelona es perfila com la ciutat favorita per acollir la pròxima final de la Copa Davis de tenis. La Real Federació Espanyola (RFET) ha descartat aquesta setmana les seus de Tenerife i Màlaga perquè no compten amb pistes cobertes i amb una capacitat mínima de 12.000 espectadors. Així doncs, Barcelona i València han esdevingut les dues últimes ciutats en llista i aquest dissabte es coneixerà quina de les dues capitals acollirà la final entre Espanya i República Txeca els pròxims 4 i 6 de desembre.

Un dels tenistes que defensarà els colors de la selecció espanyola, Fernando Verdasco, però, ja ha manifestat la seva opinió. “A la única ciutat que no donaré suport és a Barcelona”, ha explicat Verdasco. Per al tenista madrileny, la capital catalana “ja ha tingut una final” i les altres ciutats “també s’ho mereixen”. Per la seva part, els tenistes Rafa Nadal i Tommy Robredo, no s’han volgut manifestar i han evitat assenyalar les seves preferències.

Els darrers dies algunes informacions han apuntat que Madrid no ha optat a acollir la final per por a patir una altra decepció després de la decisió del Comitè Olímpic Internacional (COI) d’atorgar a Rio de Janeiro el privilegi d’acollir els Jocs Olímpics del 2016.

Barcelona pot, doncs, recuperar el protagonisme esportiu de nou si acull a principis de desembre la final de la Copa Davis. Cal recordar que la ciutat catalana ja serà l’escenari del Campionat d’Europa d’atletisme durant l’any vinent. Per la seva banda, Madrid es refà de la decepció olímpica mentre València perd la Copa Amèrica de vela, veu perillar el seu circuit urbà de F1 i manté aturats alguns esdeveniments esportius programats per al 2010 per manca de pressupost.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa