Món Esport
Un Dakar negre per als pilots catalans
  • CA

L’edició d’enguany del Ral•li Dakar no podia haver començat pitjor per als pilots catalans. I és que en la tercera jornada del ral•li per terres argentines i xilenes les opcions dels principals pilots catalans ja han quedat pràcticament exhaurides degut a caigudes o sancions.

El primer en dir adéu a la cursa va ser el corredor de quads, Jordi Viladoms, que partia com un dels favorits sobre dues rodes però un accident el va obligar a abandonar en la segona jornada. El de l’equip Repsol no ha patit cap lesió greu però va haver de ser traslladat en helicòpter i ha estat en observació.

L’actual campió, Marc Coma, tampoc ho tindrà gens fàcil per repetir la seva gesta. En la primera jornada va ser sancionat per un excés de velocitat i va caure fins a la 14a posició. El dia següent, una nova sanció ha deixat Coma a més de quaranta minuts del líder.

I en la categoria de cotxes, Nani Roma tampoc no ha tingut sort. Roma va partir el segon accident de la cursa. El seu vehicle es va precipitar per un barranc i va haver d’esperar el camió d’assistència. El de Folgueroles podria haver dit adéu al Dakar ja que en la tercera jornada no apareix en la llista de sortida.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa