Món Esport
Un àrbitre denuncia pressions per anar en contra del Barça al clàssic
  • CA

Un àrbitre assistent ha denunciat davant de la Fiscalia Anticorrupció pressions per xiular en contra del Barça en el partit que enfrontarà l’equip blaugrana contra el Reial Madrid el proper 21 de novembre. Segons publica l’Esportiu, l’àrbitre és un assistent de primera divisió amb possibilitats de formar part de l’equip arbitral designat per al clàssic.

Segons aquest diari esportiu, l’escrit dels fets es va presentar a la Fiscalia Anticorrupció de Barcelona el dia 19 d’octubre per l’advocat expert en dret esportiu Jacinto Vicente Hernández a instància de l’assistent denunciant, que ha expressat la voluntat que el seu nom i les seves dades personals no apareguin en el document esmentat perquè entén que la seva identificació li produiria un perjudici personal i també a tercers, tant en el camp personal com professional.

Malgrat això, el col·legiat sí que desitja que els fets siguin difosos públicament, ja que considera que la divulgació pot ajudar a “frenar la possible realització dels mateixos fets i, especialment aconseguirà cessar una situació d’angoixa personal”, com s’indica en l’escrit.

En el document s’assenyala que les pressions s’estenen a altres partits d’aquesta temporada, però sense detallar quins. Si es confirmessin els fets exposats, serien constitutius d’un delicte penal relacionat amb la corrupció en el món de l’esport, ja que poden alterar una competició oficial.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa