Món Esport
El TSJC es declara competent per resoldre el recurs del sector esportiu
  • CA

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya s’ha declarat competent per seguir amb la tramitació del recurs esportiu contra el tancament de les instal·lacions i la suspensió de les competicions, entre altres mesures del Govern per contenir el coronavirus, segons ha informat la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

Per aquest motiu, el TSJC ha donat dos dies a la Generalitat de Catalunya perquè presenti al·legacions a la demanda de suspensió del decret del 29 d’octubre, pel qual els consellers de Salut i d’Interior van prorrogar les decisions preses per intentar fer front a la segona onada de la Covid-19. La resolució judicial, en principi, no hauria de tardar massa a produir-se.

La notícia arriba només un dia després que federacions, clubs, empreses i altres actors del sector esportiu es manifestessin a la Plaça Sant Jaume de Barcelona per protestar contra les restriccions mencionades. El món de l’esport segueix tenint clar que és una part de la solució, “i no del problema”, en la lluita contra el coronavirus.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa