Els dos equips de Madrid han sumat els tres punts aquest dimecres, després que el Barça golegés el Deportivo de La Corunya per zero gols a vuit, en un gran partit dels homes de Luis Enrique. Els matalassers i els merengues també han vençut i no es distanciaran, almenys fins el proper cap de setmana, d’un Barça que ha recuperat les sensacions i el camí del triomf.

L’Atlètic de Madrid ha aconseguit una important i meritòria victòria a San Mamés, davant un Athletic Club que volia seguir aspirant a les posicions de Lliga de Campions, però que afrontava el repte de vèncer al segon classificat del campionat sense la seva principal arma, el davanter internacional Aritz Aduriz. Sense el ‘9’, l’equip local no ha generat les ocasions de perill necessàries i l’equip de Simeone, amb un sol gol d’un enratxat Fernando Torres ha sumat els tres punts que el mantenen amb els mateixos punts que el Barça.

Pel que fa el Reial Madrid, els blancs han guanyat merescudament un Vila-real que ha estat a anys llum del mateix equip que va empatar a dos gols amb el club blaugrana ara fa un mes. Sense Soldado, però amb Bakambu i Denis Suárez, els groguets no han competit al mateix nivell de fa quatre jornades i han caigut davant un Madrid molt superior.

Liderats, altra vegada, per Luka Modric, els de Zinedine Zidane s’han avançat amb un gol de Karim Benzema, que ha aprofitat un mal refús de Sergio Asenjo per marcar a porta buida i sense oposició. Ja en la segona part, i sense que el Vila-real creés perill per aconseguir l’empat, Lucas Vázquez ha fet el segon després d’un bon eslàlom personal i un xut ajustat al pal. El tercer i definitiu ha estat obra del millor futbolista blanc, el croat Modric.

El Reial Madrid també seguirà a un punt del Barça una jornada més.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa