Neymar ha tornat a Barcelona amb els deures fets i un trau a la cella de regal. La canarinha va guanyar amb claredat Bolivia (5-0) amb una bona actuació del jugador blaugrana, que va fer un gol i donar una assistència a Gabriel Jesus. El seu joc vistós va provocar que Duck, jugador de Bolivia, després de rebre un tunel per part de Neymar, colpegés el cap del crack amb el colze i obrís la cella a l’extrem de la canarinha.

 

La imatge de Neymar sagnant ha fet la volta al món i també les declaracions de Duck: “Per ser el millor, Neymar ha de deixar de ser un sobrat i respectar els rivals”. El món a l’inrevés.

 

El futbol és espectacle i no hi ha dubtes que Neymar n’ofereix en quantitats industrials. El seu entrenador, Luis Enrique, Simeone i Zidane el defensen. Però part del món del futbol, als darrers dies, han apel·lat als “codis del futbol” per criticar les accions de Neymar.

 

Molta polseguera van aixecar les paraules de Michael Laudrup, justificant una dura entrada sobre Neymar, perquè “estava provocant”. Tostao, el mític jugador brasiler, al programa La Graderia de SER Catalunya, ha assegurat que “Neymar està a un nivell espectacular però ha de deixar de ser tan rabiós“. També Sanchís, a la COPE, ha defensat que “al futbol quan no respectes els codis, t’ho poden recriminar”. “Personalment, no faria algunes coses que fa Neymar“, assegura Juanfran, el lateral de l’Atlético, un dels futbolistes que més l’ha patit. 

 

Neymar viu aliè al debat però és curiós que, tot i acabar el partit sagnant, sigui el dolent de la pel·lícula. Com diu el tópic: el futbol és així. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa