Món Esport
Toni Freixa presenta la seva candidatura per presidir el Barça
  • CA
L’exdirectiu del Barça Toni Freixa ha oficialitzat la seva candidatura a la presidència del Barça, sota el lema “Sabem a què juguem”. “Si bé s’han aconseguit èxits esportius, la junta directiva no hem estat a l’alçada que el millor club del món exigeix”, ha assegurat Freixa, directiu durant cinc anys com a secretari i portaveu de la junta que va dimitir aquest dimarts per complir els terminis del proper cicle electoral.

En la roda de premsa on ha confirmat la seva candidatura, Freixa ha remarcat que aquesta setmana s’ha tancat l’era de Sandro Rosell, tot i que no ha mencionat el president en funcions del club, Josep Maria Bartomeu, que es presentarà a la reelecció. “El model esportiu està amenaçat”, ha etzibat Freixa, que ha criticat que el model de la Masia no ha estat clar. “Ha estat gestionat més com una empresa”.

Els noms que acompanyaran la candidatura de Freixa són Antoni Abad, Juanma Alcaraz, Joan Bertrán, Xavier Chalé, Eduard Fossas, Sergi González, Lluís Jové, Paco Ibáñez, Marcos Jover, Marcos Mas, Marta de Llauder, Albert Deulofeu i David Vilajoana.

En el vídeo promocional hi apareix Freixa, en unes imatges en blanc i negre, que recorda partits històrics del Barça, i acaba afirmant que l’afició es mereixia l’èxit de Berlín. Cal destacar que Freixa només fa menció al futbol, i en canvi cap esment a les altres seccions del club, tot i que aquesta temporada ha sigut molt exitosa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa