Supercopa: Primer títol de la temporada

Victòria indiscutible. El Barça ha guanyat la Supercopa d’Espanya – primer títol de la temporada i quart d’aquest any- davant d’un Atlètic de Bilbao que no ha pogut fer res per remuntar el gol de desavantatge que portada del partit d’anada (1-2). L’equip català s’ha imposat al Camp Nou per 3 a 0 amb dos gols de Messi, estrella del partit, i un altre de Bojan.

L’Atlètic ha aguantat el nivell del Barça durant la primera part gràcies a la bona actuació del porter Gorka Iraizoz i el poc encert del Barça de cara la porteria. Però després els bascos ja no han pogut fer res amb els consecutius intents de la davantera blau-grana formada per Ibrahimovic –que aquesta vegada ha jugat més còmode i ha demostrat tocs de la seva qualitat-, Henry i Messi.

Després de tanta insistència, els resultats han arribat a la segona part. Una paret entre Ibrahimovic i Messi, ha acabat amb un gol de l’argentí. El 2 a 0 s’ha produït com a conseqüència d’un discutit penal sobre Messi. I, finalment, ha marcat Bojan – que ha entrat en substitució del suec- aprofitant una mala passada d’un defensa basc al seu porter.

Amb aquesta Supercopa, el Barça amb vuit trofeus, s’anivella al Real Madrid, que fins ara disposava d’aquest número de guardons, però un d’ells obtingut sense jugar.