Món Esport
Suárez desencalla un Barça ferit
  • CA

Per fi. El Barça ha pogut superar l’Athletic de Bilbao després de la derrota a San Mamés en l’anada de la Supercopa d’Espanya (4-0) i l’empat de la tornada (1-1). Un solitari gol de Luis Suárez ha servit perquè els blaugrana sumin els tres punts en el primer partit de la Lliga, contra un conjunt basc ordenat, que ha tornat a complicar-li molt les coses als de Luis Enrique.

A la primera part, i amb empat a zero al marcador, Messi ha fallat un penal que, més ben dit, li ha aturat Gorka Iraizoz. L’Athletic gaudia de bones oportunitats i l’argentí, força desaparegut, no aconseguia desequilibrar la balança. El Barça ha acusat les baixes en defensa -Matiheu i Piqué estaven sancionats- i encara les ha patit més. Dani Alves s’ha hagut de retirar tot just començar el partit, i Busquets tampoc ha pogut acabar el matx.

Sergi Roberto ha fet de lateral dret, i la veritat és que ha sigut un dels millors dels blaugrana. Jordi Alba ha pogut sortit de titular després de la lesió, en un partit on el Barça ha sortit viu de San Mamés malgrat estar ferit per les baixes, i per uns jugadors bascos que li tenen la mesura presa. Tot i això, els tres punts se’n van cap a Barcelona.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa