Món Esport
Sete Gibernau competirà en un Mundial de motos nou anys després de retirar-se
  • CA
Sete Gibernau tornarà a competir en un Mundial de motos amb 46 anys.
Sete Gibernau tornarà a competir en un Mundial de motos amb 46 anys. | @pons_racing

Sete Gibernau tornarà a posar-se el seu mono de competició nou anys després de retirar-se. El pilot barceloní, dues vegades subcampió del món, ha arribat a un acord amb l’equip Pons Racing i competirà en Enel MotoE, la nova categoria elèctrica de MotoGP, als seus 46 anys.

 

 

“Mai vaig pensar que tornaria a participar en un campionat de motos des que em vaig retirar definitivament. Però la vida sempre et guarda sorpreses, després de gairebé 10 anys retirat i sense competir, aquí estic”, ha assegurat Gibernau, visiblement emocionat. “El món es mou en una nova direcció i vull saber cap a on. Em fa molta il·lusió pilotar aquesta nova generació de motos elèctriques, podré posar el meu granet de sorra en el desenvolupament d’aquestes i, a més, podré dir que he conduït les tres generacions de motos que han passat pel campionat del món de motociclisme“, ha afegit.

 

Els 18 participants de la nova competició de motos elèctriques hauran de completar cinc curses. Gibernau, que compta amb una experiència d’onze temporades a la màxima categoria del motociclisme d’experiència, es tornarà a enfundar la granota amb Pons Racing, equip amb el qual ja va córrer l’any 1995 a la categoria de 250cc.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa