Món Esport
La segona jornada olímpica deixa dues grans sorpreses dels Estats Units
  • CA

La segona jornada dels Jocs Olímpics venia marcada pel debut de Simone Biles i la selecció de bàsquet dels Estats Units, dos dels grans atractius de Tòquio 2020+1. Tanmateix, cap de les dues parts ha tingut el debut somiat. La gimnasta americana ha comès errors impropis d’una esportista del seu grandíssim talent, mentre que el Team USA ha perdut, de forma sorprenent, contra la selecció francesa.

Val a dir que cap de les dues derrotes suposa un gran daltabaix pel que fa a l’esdevenir del paper dels Estats Units en aquests Jocs Olímpics. De fet, malgrat les seves errades, Biles també ha deixat detalls del seu enorme talent i no ha estat eliminada, ni de bon tros. De la mateixa manera, la selecció de bàsquet encara ha de jugar dos partits més de la fase de grups i manté totes les esperances intactes. Ara bé, sorprèn que un combinat amb noms com Kevin Durant, Jayson Tatum, Damian Lillard, Jrue Holiday, Draymond Green, Khris Middleton o Devin Booker no sigui capaç de guanyar contra França.

Més enllà d’això, la segona jornada dels Jocs Olímpics també ha deixat la victòria in extremis de la selecció espanyola, amb un gol d’Oyarzabal a la recta final contra Austràlia. Sense aquest triomf, la Rojita ho hauria tingut complicat per passar de ronda, però ara li val un empat contra l’Argentina per passar a la fase d’eliminatòries.

D’altra banda, la tenista valenciana Sara Sorribes ha donat una de les grans sorpreses dels Jocs eliminant la número 1 del món, Ashleigh Barty, de la mateixa manera que l’equip espanyol de Waterpolo també ha aconseguit una meritòria victòria contra Sèrbia. Ara bé, cal dir que aquest segon dia no ha tingut noms propis tan destacats com el primer.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa