Món Esport
Se sortegen les botes de la Copa d’Europa
  • CA

Javier, un nen de cinc anys afectat de paràlisis cerebral, ha de viatjar a Filadelfia (Estats Units) per rebre un tractament específic. Els pares no tenen suficients diners per fer front a les despeses del viatge i decideixen enviar una carta al jugador del F.C. Barcelona, Andrés Iniesta per demanar-li una samarreta signada i una fotografia i després sortejar-los per internet.

La sorpresa dels pares és enorme quan el jugador de Fuentealbilla els comunica que a més desitja sortejar les botes amb què va marcar el gol davant el Chelsea a l’estadi Stamford Bridge a la darrera final de la Lliga de Campions. Amb un reclam com aquest, de seguida el gest desesperat d’uns pares s’ha convertit en una acció solidària d’àmbit estatal.

A partir d’aquesta setmana ja es poden comprar a la pàgina web www.botasiniestasorteojavier.com butlletes de cinc euros la unitat per participar en aquest sorteig. El número guanyador serà aquell que coincideixi amb els darrers cinc dígits del sorteig de l’ONCE del 18 de desembre. Fins una setmana abans es podran comprar butlletes.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa